Eindejaarsaanbieding

Profiteer nu tijdelijk van de eindejaarsaanbieding: Word vóór 31 december 2021 abonnee en ontvang naast € 60,- introductiekorting, ook een cadeaubon voor Geneeskundeboek.nl t.w.v. € 50,-!

Wat houdt deze aanbieding in?

  • Dit najaar kun je abonnee worden met een aantrekkelijke korting van € 60,- (je betaalt voor het eerste jaar slechts € 195,- in plaats van € 255,-).
  • Je ontvangt daarnaast een cadeaubon van Geneeskundeboek.nl cadeau t.w.v. € 50,-.
  • Na aanmelden krijg je direct toegang tot de online nascholingsartikelen, de bijbehorende e-learningmodules én het uitgebreide archief.
  • Je ontvangt vanaf nu alle tijdschriften thuisgestuurd en mist dus geen van onze nieuwe, praktijkgerichte nascholing over ouderengeneeskunde.

Abonnementen

Met een abonnement op Socares krijg je:

  • 15 geaccrediteerde e-learnings per jaar, 15 nascholingspunten per jaar;
  • 3x per jaar het nascholingstijdschrift Socares;
  • Onbeperkt toegang tot het online kenniscentrum, dat je optimaal ondersteunt bij je dagelijkse praktijk.

Profiteer nu van de eindejaarsaanbieding

Individueel abonnement

Nu tijdelijk geen € 255,-  maar € 195,- per jaar (€ 178,90 excl. btw).

Een individueel abonnement op Socares kost € 255,- per jaar (€ 233,95 excl. btw). Neem nu een abonnement op Socares en maak gebruik van de introductiekorting! Nieuwe abonnees betalen voor het eerste jaar slechts € 195,- (in plaats van € 255,-). Wil je vrijblijvend kennismaken met Socares, vraag dan eerst een proefnummer aan!

Abonneer je nuVraag een proefnummer aan

Collectieve abonnementen

Vanaf 10 personen

Naast abonnementen op de individuele titel, bieden we ook de mogelijkheid om een collectief abonnement af te sluiten vanuit als vakgroep. Abonnees ontvangen het tijdschrift drie keer per jaar thuis (of op een ander door hen gekozen adres) en krijgen individuele inlogcodes voor het nascholingsplatform, waarmee ze toegang krijgen tot de e-learnings en het archief. Een collectief abonnement kan vanaf 10 personen worden afgesloten met een aantrekkelijke korting!

Wil je meer weten of een collectief abonnement aanvragen? Neem dan contact op met klantenservice@socares.nl.

Sluit een abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot al onze artikelen.

Neem contact met ons op